Målare Huddinge

Experter på måleri

Måleri

DIN LOKALA MÅLARFIRMA I HUDDINGE

Vänd dig till oss för alla typer av tjänster som involverar måleri. Vi har en bred kompetens och drygt femton års verksamhet av branschen vilket gör att vi kan ge dig bästa möjliga service och garantera arbeten med högsta kvalitet.

Vi fräschar upp din fasad

Ett trähus behövs målas om ungefär vart tionde år. Även hus med putsad fasad behövs tas hand om med regelbundna intervall. Är du osäker på om ditt hus behöver ett nytt lager färg? Kontakta oss så får vi ta oss en titt innan vi beslutar om det är läge för en ny fasadmålning. Vissa typer av putsade fasader ska inte målas alls då de har färgpigmenten direkt i putsen medan trähus behöver regelbundet underhåll för att skydda materialet och stå emot vind och väder. Vi har goda kunskaper om fasadmålning och kan hjälpa dig med att bestämma vad som är bäst för ditt hus.

Snickerimålning

Snickerimålning är ett gammalt hantverk som verkligen kräver en perfekt teknik. Det handlar om allt från rätt val av penslar och färg till att ha ett stabilt och kontrollerat handlag med penseln och färgen så att färgen täcker väl och att det inte bildas fula mönster från penselns borst. Att gå över husets snickerier såsom fönsterkarmar, innerdörrar och lister med ny färg lyfter innemiljön väsentligt och ger ett vackert och nyfixat intryck.

Hör av dig till oss på Vafo Måleri AB för mer information.

Målarproffsen i Huddinge