Vi tapetserar hos dig

Tapetsering

Att sätta upp tapeter och få en perfekt yta med mönsterpass kan vara krångligt att få till på egen hand. Vi har god erfarenhet av all typ av tapetsering och levererar alltid högklassiga resultat.

Mönstrade tapeter är inne igen

Ett tag sågs det som rätt ute att använda sig av stormönstrade tapeter i inredningen hemma, men så är det inte längre. Just nu är det verkligen super-trendigt med mönstrade tapeter och gärna tapeter som hämtar inspiration från historiska förlagor.

Vare sig du är ute efter att renovera ett torp eller en villa enligt byggnadsvårdsprinciper eller om du vill sätta accenter i din moderna lägenhet så finns det otroligt mycket snygga tapeter att välja mellan.

Ta en titt i inredningsmagasin eller kataloger på byggvaruhus och inredningsbutiker så ser du att det här är en trend som har kommit för att stanna. Det är inte längre vitt vitt vitt eller möjligen någon cappucino-ton som gäller längre utan nu kan du med gott samvete välja din favoritfärg och hitta en snygg tapet som matchar ihop med den.

Underarbetet är A och O

För att resultatet av tapetseringen ska bli riktigt jämnt och snyggt krävs förstås att man gör underarbetet ordentligt. Att slänga på tapeter ovanpå en ojämn vägg med gamla borrhål och skarvar blir sällan bra. Precis som när man målar måste man se till att underlaget är jämnt och fritt från damm och smuts. Bara så kan man vara säker på att tapeterna blir helt jämna och att mönsterpassningen stämmer, samt att man slipper fula blåsor eller att tapeterna släpper från underlaget.

När vi tapetserar arbetar vi lika grundligt som innan vi stryker på målarfärg och du kommer att märka det på slutresultatet. Dina väggar kommer att se som nya ut och dina tapeter kommer att kännas som ett väl genomtänkt val snarare än något som någon har hängt upp lite snabbt för att dölja hur väggarna såg ut innan. Låt oss göra jobbet ordentligt så får du rum som blir riktigt fina och tapeter som sitter på plats i många år framåt!

Bäst på måleri i Huddinge!